Google Apps for Business

Google Apps for Business

Google Apps is een cloud gebaseerde productiviteitssuite die u en uw team helpt samenwerken en u team in staat stelt vanuit overal te werken. Het is simpel op te zetten, te gebruiken en te managen. Bovendien is geen hardware of software nodig om Google Apps te gebruiken, slechts de basis software op uw computer, tablet of smartphone. Dit bespaart enorm in de kosten en verbeterd de betrouwbaarheid van uw IT binnen uw onderneming. Met Google Apps kunt werkt u organisatie slimmer en kunt u zich focussen op wat er echt toe doet.

De apps

Gmail

Altijd en overal veilig toegang tot uw e-mail met uw eigen zakelijke e-mailadres. Te openen vanuit de browser, vanuit uw e-mailprogramma of uw op uw smartphone. Een krachtige spamfilter en goede zoekfunctionaliteiten in de mailbox zorgen voor minder ergernissen. Met maar liefst 30GB of meer opslagruimte in de cloud, hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over een volle mailbox.

Gmail experience

Agenda

Makkelijk afspraken maken en uitnodigingen voor meeting versturen. Of u nou zelf afspraken maakt of u secretaresse, even moet kijken of uw collega beschikbaar is of ruimtes wilt reserveren, de geïntegreerde agenda kent vele functionaliteiten. Helemaal te beheren in uw browser en natuurlijk in de meeste agenda software.

Calendar experience

Drive

Altijd, overal en altijd toegang tot uw documenten met Google Drive. Lees en bewerk documenten op uw computer, tablet en zelfs op uw smartphone. Samenwerken in één bestand wordt gemakkelijker dan ooit en een bestand is in een handomdraai gedeeld met uw hele team.

Drive experience

Wat doet SwBase voor mij?

We kunnen je helpen met alles rondom Google Apps for Business, van Het is simpel op op te zetten, te gebruiken en te managen. Op deze manier kunt u slimmer werken en focussen op wat er echt toe doet.

Implementatie Aanvraag, configuratie, migratie & account set-up
Hulp bij overstappen Training en support door ervaren gebruikers
(Technische) ondersteuning Ondersteuning bij technische problemen

De voordelen

Zowel mobiel als op kantoor, wel zo makkelijk
Altijd alles bij de hand, ook in het buitenland
Geen hoge investeringen nodig. U betaald per account
Professionele e-mail met uw eigen domeinnaam
30 dagen gratis proberen zonder verplichtingen

Profiteren van bovenstaande functionaliteiten?

Wij bespreken onder het genog van een kopje koffie graag uw wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.