Over ons

How it all started

How it all started

Ontstaan vanuit een idee, een idee over hoe het beter kan, een idee over hoe processen efficiënter kunnen. Vele systemen, weinig inzicht. Bij een groot aantal bedrijven realiteit.

Begonnen in 2008, ontstaan uit een frustratie over de vele gebruiksonvriendelijke systemen op de werkvloer en het gebrek aan inzicht in de processen binnen de onderneming. Klein begonnen voor een enkele onderneming en naast de studie ontwikkeld.

Na vele vragen van ondernemers over het gebruik van door ons ontwikkelde software, hebben we in 2011 besloten de volgende stap te zetten. Een extra programmeur in dienst genomen en gestart met onze software geschikt te maken voor grotere groepen gebruikers.

De afgelopen jaren hebben we ons enorm ontwikkelt. Maar het doel en de werkwijze zijn hetzelfde gebleven, (samen)werken met onze gebruikers en gebruiksvriendelijke waarde toevoegende software ontwikkelen voor onze klanten.

Onze werkwijze

Grote systemen met grote handleidingen is niet iets waarin wij ons kunnen vinden. We geloven in software die simpel, snel en toegankelijk is. Moeilijke processen makkelijk maken is de uitdaging die we elke dag aangaan. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Software die jou en je werknemers helpen je bedrijf verder te ontwikkelen.

Een systeem is een bepaalde werkwijze in de onderneming. Het bepaalt veel over wat en hoe een onderneming iets doet. De basis van een systeem halen wij dan ook uit de praktijk. Kijken hoe er gewerkt wordt binnen een onderneming en proberen dit te verbeteren middels de toepassing van slimme software.

Innoveren en blijven innoveren, dat vinden we belangrijk. Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Elke dag maken we onze software weer een stukje beter. De ontwikkeling houdt niet op als er opgeleverd is, daar begint juist een essentieel deel van het ontwikkelingsproces. Geen grote boekwerken, kleine compacte schetsen en opzetjes. Kostenefficiënt en wel zo effectief.

De cloud

De cloud

Veel, zo niet al onze producten, zijn cloud gebaseerde producten. Dit houdt in dat alle toepassingen opvraagbaar zijn vanaf het internet op (bijna) alle reguliere internetgeschikte apparaten. We houden niet van beperkingen, dus schaalbaar is hier het toverwoord. Van klein tot groot, onze software groeit met je onderneming mee. Investeren in dure software voor op alle pc’s en licenties per apparaat behoren tot het verleden. Betalen naar gebruik of een laag standaardbedrag per vestiging is de toekomst. Met een mailbox van maar liefst 30GB (met uitbreidingsmogelijkheden!) aan opslagruimte heb je nooit meer last van een volle mailbox. Bovendien heb je altijd en overal al je mail bij de hand, alle mail kun je nu namelijk gemakkelijk in de cloud laten staan.

Wie zijn wij

Klein, jong, enthousiast & ondernemend! Een goed idee of adviezen van onze gebruikers gaan we niet uit de weg, dit bespreken we graag. En waarom niet meteen met de programmeur? Bij ons is dat mogelijk! Direct contact is belangrijk, korte lijntjes en snelle oplossingen.